BAZAR ZA VASILIJA I DRAGANU: Humanitarna akcija prikupljanja pomoći na mirijevskom šetalištu

Š. M.

16. 05. 2021. u 08:13

NA Mirijevskom šetalištu juče je organizovan humanitarni bazar.

БАЗАР ЗА ВАСИЛИЈА И ДРАГАНУ: Хуманитарна акција прикупљања помоћи на миријевском шеталишту

Foto Arhiva

Sva prikupljena sredstva ići će za lečenje petogodišnjeg Vasilija Milunovića i Dragane Đolović.

Mali Vasa boluje od Vestovog sindroma i ima oštećenje mozga, a za operaciju očiju u Rusiji potrebno je oko 25.000 evra, dok Dragana boluje od agresivnog karcinoma.

Reporteri "Novosti" uverili su se juče da građani na improvizovanim štandovima trguju garderobu, kolače, knjige, rukotvorine, sladolede.

- Hvala svima koji su se uključili u ovaj projekat, prezadovoljni smo kako sve protiče - za "Novosti", priča Vasin otac Dejan.

- Postavljen je i gol na kom svi mogu da šutiraju penale, a cilj je da se kroz druženje i zabavu prikupe potrebna sredstva kako bi Vasilije povratio vid.

Foto Arhiva

Znatiželjni građani tokom celog dana pristizali su na Mirijevski bulevar, i koliko je ko mogao, učestvovali u ovoj dobrotvornoj akciji. Organizatori su udruženje "Biserno srce" koje predvodi Jovana Leposavić, dobitnica zlatne plakete "Novosti" za dečji podvig godine i Aleksandra Vidanović.

One pozivaju sve građane i goste prestonice da se i danas od 11 do 17 sati okupe na istoj lokaciji i učestvuju u humanitarnoj akciji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave