IZA NAS JE USPEŠNA SEZONA: Poruka direktora Radeta Baste Beograđanima

Novosti online

14. 04. 2021. u 17:47

Rade Basta, direktor JKP „Beogradske elektrane“ poslao je poruku građanima Beograda koju prenosimo u celosti.

ИЗА НАС ЈЕ УСПЕШНА СЕЗОНА: Порука директора Радета Басте Београђанима

Foto D. Milovanović

"Poštovani Beograđani, korisnici usluga JKP „Beogradske elektrane“,

Iza nas je još jedna veoma uspešna grejna sezona. I pored otežanih uslova rada zbog pandemije COVID-a 19, svi zaposleni u preduzeću su činili velike napore da Vaši stanovi budu topli. Bilo je momenata kada na terenu zbog bolesti nismo imali dovoljno ljudi, ali smo se svim raspoloživim resursima trudili da vi to ne osetite.

Ova, 56. po redu grejna sezona, ni za koga nije bila laka, ali mi možemo da se pohvalimo da smo sve poslove obavljali bez zastoja, da nije bilo nijedne prepreke koju nismo mogli da savladamo. Vaše domove, kada su bile izrazito niske temperature vazduha grejali smo 28 dana bez prestanka, u dvadesetčetvoročasovnom režimu rada.

Grejna sezona se zvanično završava sutra 15, aprila 2021. godine, ali sve dok budu niske temperature, naši kotlovi će raditi punom parom. Ako i posle 3. maja, do kada smo po Odluci o snabdevanju u obavezi da isporučujemo toplotnu energiju, bude hladnih dana, u dogovoru sa čelnicima grada Beograda – grejanje će biti nastavljeno. Obećavam, nećemo vas izneveriti.

Spremni smo da kada ugasimo kotlove, odmah zasučemo rukave i krenemo sa remontom proizvodnih i distributivnih postrojenja. Čekaju nas obimni radovi na toplotnim izvorima i toplovodnoj mreži. Sledeća grejna sezona je novi izazov i mi, zajedno sa vama, moramo da budemo tim koji pobeđuje. Pred nama je realizacija velikih i zahtevnih projekata i mi ćemo ih na najbolji mogući način i ostvariti.

Rade Basta, direktor JKP „Beogradske elektrane“"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2000, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade