NACRT PLANA KVALITETA OZONSKOG OMOTAČA PONOVO NA JAVNOM UVIDU: Još 15 dana za primedbe o vazduhu

J.D.

10. 03. 2021. u 15:32

NACRT plana kvaliteta vazduha, koji je pripremio gradski Sekretarijat za zaštitu životne sredine, od juče se ponovo nalazi na javnom uvidu. Prilikom prvog uvida na koji su građani imali pravo od 15. do 30. januara stiglo je 35 primedbi koje su u međuvremenu razmatrane.

НАЦРТ ПЛАНА КВАЛИТЕТА ОЗОНСКОГ ОМОТАЧА ПОНОВО НА ЈАВНОМ УВИДУ: Још 15 дана за примедбе о ваздуху

Foto: K. Mihajlović

Plan je objavljen i na sajtu Skupštine grada i u narednih 15 dana biće otvoren za sve pojedince i organizacije koji će ponovo moći da dostave svoje primedbe.

Kada bude završen ponovni javni uvid, biće utvrđen definitivni Nacrt plana kvaliteta vazduha u Beogradu koji će biti dostavljen Skupštini grada na razmatranje i usvajanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)