KORONA KOČI I POPRAVKU LIFTOVA: Zbog zaraze, nadležni u "Stambenom" zatvorili radnu jedinicu u Rakovici

G. N.

03. 03. 2021. u 09:53

VIRUS korona odavno je otežao rad zaposlenih u javnim preduzećima.

КОРОНА КОЧИ И ПОПРАВКУ ЛИФТОВА: Због заразе, надлежни у Стамбеном затворили радну јединицу у Раковици

Foto Ž. Knežević

Međutim, ovih dana posebno je pogođeno JP "Gradsko stambeno". Usled bolesti radnika, radna jedinica Rakovica do daljeg će biti zatvorena, te će sav posao preuzeti kolege sa opštine Čukarica.

Zaposleni su zaraženi koronom, uprkos svim preduzetim epidemiološkim merama. Najverovatnije, virus je doneo neko sa strane, budući da je rad sa građanima ponovo uspostavljen krajem januara. O novonastaloj situaciji nadležno JP "Gradsko stambeno" juče je obavestilo sugrađane.

- Obaveštavamo vas da smo prinuđeni da do daljeg zatvorimo radnu jedinicu Rakovica, jer su svi zaposleni oboleli od virusa kovid 19 - piše u saopštenju na internet stranici pomenutog preduzeća.

- Sve poslove preuzeće kolege sa Čukarice. Hvala na razumevanju.

PREDAJA ZAHTEVA

KAKO su saopštili iz "Gradskog stambenog", sugrađani zahteve mogu predati utorkom, sredom ili četvrtkom između 10.00 i 12.00 časova na adresu Šumadijski trg broj 6 na Čukarici. Sve dodatne informacije mogu se dobiti i putem pozivnog centra na broj 0800/200-011.

Prema rečima nadležnih, građani Rakovice, čije su stambene zajednice u nadležnosti JP "Gradsko stambeno", i dalje će moći da se obrate za probleme putem elektronske pošte na adresu jpgs.rakovica@stambeno.com ili na mejl jpgs.cukarica@stambeno.com. Međutim, da bi lično predali zahteve, najmanje dve naredne nedelje, žitelji Rakovice moraće da putuju do Šumadijskog trga 6.

Inače, ovo preduzeće od početka pandemije poštuje propise, preporuke i smernice nadležnih organa, u cilju sprečavanja širenja zaraze. Tako je rad sa strankama bio potpuno obustavljen sredinom novembra prošle godine. Pre toga, u filijalama je bio ograničen broj osoba sa kojima je bio moguć rad u istom trenutku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)