KAŽU DA NISU MOGLI DA ISTERAJU GOSTE: Posle "Tri šešira", komunalna milicija intervenisala i u objektu "Šešir moj"

M. S. - A. V. V.

13. 02. 2021. u 11:03

KOMUNALNA milicija intervenisala je ponovo u Skadarliji. Posle kršenja epidemioloških mera u poznatom restoranu "Tri šešira" u četvrtak uveče, sličan scenario odigrao se i sinoć u ugostiteljskom objektu "Šešir moj".

КАЖУ ДА НИСУ МОГЛИ ДА ИСТЕРАЈУ ГОСТЕ: После Три шешира, комунална милиција интервенисала и у објекту Шешир мој

Foto Z. Jovanović

Tamo je zatečeno deset osoba, a gost više bio je i kafiću "Zadruga", takođe u boemskoj četvrti. Istovremeno, na drugom kraju grada, u zemunskom lokalu "Kabare 13" bilo je oko 50 gostiju.

Milicionari su sva tri objekta ubrzo ispraznili, a vlasnicima i okupljenima su napisali prekršajne prijave zbog nepoštovanja propisanih mera zaštite.

Reporteri "Novosti" obišli su juče restoran "Tri šešira". Posle burne noći prekršene su epidemiološke mere, probijena satnica od 20.00, napisane prijave, ali je objekat otvorio vrata za goste. Kafana je radila, ali gostiju nije bilo mnogo. Samo je jedan sto bio zauzet.

Dok čekaju visinu kazne za prekršaj, u ovom ugostiteljskom objektu uveravaju da istu grešku neće ponoviti dvaput.

- Koliko ćemo platiti prekršaj, još ne znamo. Ali uveravamo da ubuduće zatvaramo u 20.00. Muzike nije bilo, ali nismo mogli da isteramo goste, koji su ostali duže - pravdaju se zaposleni u "Tri šešira".

PRIJAVE

POSLE prijave da su se u restoranu "Tri šešira" "zapili" gosti, Komunalna milicija izašla je na teren i napisala prekršajne prijave i vlasniku i gostima lokala.

Na spisku je bilo čak 40 osoba.

Da boemskoj četvrti nedostaje kafanskog duha, što zbog korone, što zbog ulepšavanja, odnosno poslednje faze rekonstrukcije, koja je u toku, može se uveriti svaki prolaznik. I dok se provlače između građevinskih mašina da dođu do svojih lokala, uz pozadinsko brujanje buldožera, kelneri iz ostalih kafana duž Skadarlije dovikuju da gostiju nema ni za lek. Ipak, kada se i zadese, neki ne bi da ih rasteruju. Da li je dobar pazar "vredan" rizika?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini