LEPA VEST ZA BEOGRAĐANE Počinje grejanje, radijatori topli već od danas

S. B. M.

12. 10. 2020. u 09:56

BEOGRADSKE elektrane danas počinju sa grejanjem, zbog zahlađenja, iako zvanična setona počinje 15.oktobra.

ЛЕПА ВЕСТ ЗА БЕОГРАЂАНЕ Почиње грејање, радијатори топли већ од данас

Foto: D.Novković

Pošto će danas srednja dnevna temperatura biti ispod 12 stepeni Celzijusa, svi toplotni izvori "Beogradskih elektrana" danas, prelaze u režim proizvodnje i isporuke toplotne energije potrošačima.


- "Beogradske elektrane" će i narednih dana, do zvaničnog početka grejne sezone, 15. oktobra, nastaviti sa radom prilagođenim prognoziranim i ostvarenim temperaturama spoljašnjeg vazduha, a u svemu prema Odluci o snabdevanju toplotnom energijom u gradu Beogradu. Ukoliko u danima do 15. oktobra srednje dnevne temperature budu niže od 12 stepeni Celzijusa, biće nastavljena isporuka toplotne energije potrošačima. Prvi efekti današnjeg rada pogona, kod većine potrošača, mogu očekivati u popodnevnim i večernjim časovima - navode u "Elektranama".

Apeluju na sve potrošače da do zvaničnog početka grejne sezone (15. oktobar) prijavljuju probleme kada cele zgrade nisu snabdevene toplotnom energijom na broj telefona 011/2093-011 i da to čine upravnici zgrada ili predsednici kućnih saveta.

Takođe, prioritet u otklanjanju reklamacija su curenja vode iz instalacija, a broj telefona Dispečerskog cenra za prijavu je 011/2093-100(broj telefona isključivo za prijavu curenja vode iz instalacija).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)