"TOPLOVOD" SE SKUĆIO U ZGRADI PKB: Uskoro raspisivanje tendera za adaptaciju poslovne građevine u Obrenovcu

S. V.

26. 08. 2020. u 07:14

NEKADAŠNjA zgrada PKB u Obrenovcu ponovo je u vlasništvu države, a posle rekonstrukcije ovde će biti smeštene poslovne kancelarije JKP "Toplovod". U toku su pripreme za građevinske radove, koji će uslediti posle raspisane javne nabavke.

ТОПЛОВОД СЕ СКУЋИО У ЗГРАДИ ПКБ: Ускоро расписивање тендера за адаптацију пословне грађевине у Обреновцу

Bivša zgrada PKB u Obrenovcu / Foto GO Obrenovac

Direktor JKP "Toplovod Obrenovac" Boris Ivković rekao je da će izgradnja novog objekta doneti brojne benefite ovom javnom preduzeću.

- Na zadovoljstvo svih Obrenovčana, objekat koji je bio ponos Obrenovca vraća se u vlasništvo države - kaže Ivković. - Direkcija Toplovoda kupila je zgradu PKB, a u narednih nekoliko dana planirano je raspisivanje javnog poziva za izvođenje radova, budući da je kompletna projektna dokumentacija spremna.

Sve usluge Javnog komunalnog preduzeća "Toplovod Obrenovac" građanima će biti dostupne u službenim prostorijama jedne zgrade.

- U prizemnom delu objekta biće smešteni blagajne, naplatni centar za sva naša javna preduzeća, pa će građani koji budu plaćali usluge grejanja, parking- servisa i slično imati mogućnost plaćanja na uplatnom mesu u novoj zgradi - objasnio je Ivković.

Kako su naglasili nadležni, trenutno se obavljaju pripremni radovi, tačnije radovi koje je potrebno obaviti pre početka same rekonstrukcije i sanacije objekta.

- Stručne službe Toplovoda već rade na pripremama, u toku je sanacija sekundarnog voda, provera unutrašnjih instalacija, kao i zamena radijatorskih tela, gde je to neophodno - naveo je Ivković.

Kako je rečeno, zajednički rad stručnih službi Toplovoda, a koji će biti omogućen izgradnjom novih poslovnih kancelarija, olakšati sam proces rada, posebno kada je reč o radu na projektu izgradnje Treće magistrale.

DO KRAJA GODINE

PLANIRANO je da radovi na izgradnji i adaptaciji nove poslovne zgrade Toplovoda budu završeni do kraja tekuće godine, međutim prema rečima nadležnih iz ovog preduzeća, radovi bi mogli biti okončani i pre postavljenih rokova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)