ZASTAVA Republike Srbije, koja se nalazi na jarbolu preko puta spomenika Neznanom junaku na Avali, oštećena je.

Komentari (14)

Martinović Bernard

12.08.2020. 16:06

Просто не могу да верујем колико србомрзаца има у самој Србији. Грозим се.

Neće samo da se cuva

12.08.2020. 16:54

U prvoj javnoj ustanovi do spomenika treba da postoji lice koje je zaduženo za održavanje spomen obeležja pa i same zastave. On prvi ujutru obidje ceo kompleks da vidi da li je sve u redu, i to u 5.00 pre dolaska gostiju (turista). Tako se to radi kod pametnih ljudi. Ova zastava nije iscepana namerno već je ofucana od starosti. Red je da je neko od nadležnih zameni a ne da traži narodne neprijatelje i “srbomrsce”.

Martinović Bernard

12.08.2020. 17:32

@Neće samo da se cuva - Тако ОФУЦАНУ заставу како Ви пишете нигде нисам видео, а прошао сам много земаља и коју су сиромашнији од Србије. Та застава је поцепана.

Goran

12.08.2020. 21:49

@Martinović Bernard - Bernarde, preterujete sa upornošću, kakav više atak - ovo je habanje materijala i javašluk nadležnih i gotovo ! To vaše putovanje ostavite za porodične foto albume.

Somborac

13.08.2020. 11:12

@Martinović Bernard - Radim u jednoj firmi u nemačkoj kojoj je u junu bila godinu dana postojanja. Postavljene su tri zastave sa imenom firme. Dve od njih su ne mogu više prepoznati. Posle jake kiše sa vetrom. Samo komadići tkanine su ostali. Ali je verovatno ta u Beogradu neuništiva i došli Expendables da je posle divovske borbe unište.

SERB

12.08.2020. 18:38

У центру Београда, на улазу у "Београд на води" - Каменичкој улици велика група лепо обучених Мароканаца, са најскупљим таблетима, на калдрми те најпрљавије улице у метрополи прострли су српску заставу, следећих дан југословенску и на њој поређали хуманитарну помоћ коју им деле немачке НВО у парку поред Економског факултета. Иако је пријављено полицији, отерали смо их силом ми који живимо у том паклу у центру града и одузели заставе. Замислите тако нешто у Загребу или Приштини.

USA

12.08.2020. 20:33

Otidite tamo pored Novakovog tenis terena na Dunavu da vidite onaj spomenik i zastavu palim srpskim borcima koji su branili bg od ugarske. Sramota

milovan

12.08.2020. 21:45

Takva ista pocepana zastava visi na Gocu pored jednog restorana. Strasno za videti. Nitko nema da kazni toga gazdu restoranasto drzi takvu zastavu na jarbolu.

Wertz

13.08.2020. 11:47

На зградама општина нпр. Прешево и Бујановац заставе Србије ем су физички мање, ем су вечито офуцане и штрокаве - за разлику од застава Албаније које су истакнуте одмах поред, на истим здањима. Лично сам тим поводом својевремено писао Министарству локалне управе и државне самоуправе, и наравно од њих никада нисам добио никакав одговор. Нажалост, ни у самом Београду и његовој најближој околини заставе Србије нису никада истакнуте на многим објектима на којима би по закону МОРАЛЕ да буду истакнуте, али нам се зато нпр. са зграде Г.О. Палилула у Таковској улици већ годинама "поносно" вијори застава ЕУ. По којем то закону и по чијој то директиви или пак личном хиру - ама баш никоме није јасно.