JEDINI, zasada zvanično pominjan zainteresovani kupac Sava centra, kompanija "Delta holding", po oglašavanju prodaje, radi na prikupljanju dokumentacije kako bi ispoštovala kratak rok do 21. avgusta za prijavu.

Kalesu

08.08.2020. 13:30

Kupiti za velike pare, uložiti u rekonstrukciju još veće pare, a ne smeti primeniti ono naše tradicionalno:"Moje je, mogu kako ja hoću i šta ja hoću!" - ne verujem da će to proći kod naših "bizmismena".

Sara

08.08.2020. 23:48

U čemu je fora? Čovek ukupno najmanje 75 miliona evra ulaže u nešto što pripada građanima. A grad to prodaje jer se ne isplati odrzavanje, i rekonstrukcija. Pa kako se onda isplati Miškoviću to da radi ili nekom drugom ko kao on nema iskustva u tom poslu. Pritom tome čoveku ne dozvoljavaju da gradi šoping mol gde je trazio jer je kao tajkun što Kariću i Lazareviću nisu rekli nit zabranili ulaganja. Čak su pkb prodali za 0evra. Priča nema logike jednostavno. Ako se ne isplati, mišković ne bi kupio za tolike pare koje au opet ispod svake cene... Beograđanku su uništili, teslu smeštaju u železničku stanicu ne kod Dorćol marine...