"ŠANSE SU BILE MINIMALNE, ALI ETO..." Jelena izgubila venčani prsten na šetalištu, gest Beograđana je oduševio (FOTO)

Novosti online

04. 10. 2023. u 21:41

IZGUBLjENE stvari teško je naći, retki su slučajevi da nečija dobra volja prevagne i potrudi se da stupi u kontakt sa onim koji traga za svojim dragocenostima.

ШАНСЕ СУ БИЛЕ МИНИМАЛНЕ, АЛИ ЕТО... Јелена изгубила венчани прстен на шеталишту, гест Београђана је одушевио (ФОТО)

Foto Ž. Knežević

Jelena je na Novom Beogradu izgubila svoju burmu od belog zlata i nije verovala da će je iko pronaći, a kamoli vratiti. Ipak, pokušala je, pa je u Fejsbuk grupi Blok 45 Info objavila da traga za svojim prstenom.

- Komšije, izgubila sam burmu na centralnom šetalištu kroz blok, negde na potezu od Dr Ivana Ribara ka vrtiću Sunce ili negde oko mesne zajednice. Belo zlato. Znam da je mala verovatnoća da će neko naći, a kamoli vratiti, ali eto, da pokušam. Nalazaču nagrada - piše u objavi.

Foto: Printskrin/Društvene mreže

Šanse bile minimalne, ali desilo se. Na Jelenino iznenađenje, burma je pronađena i vraćena. Zbog toga je sa korisnicima grupe podelila svoju radost dva dana kasnije.

- Moja burma je nađena! Zahvaljujući dobroj deci, dobrim ljudima i ovoj grupi - napisala je ona.

Poručila je i da misli da su šanse da joj se vrati bile minimalne, ali da se "eto desilo", preneo je Blic.

BONUS VIDEO: SAMO ZA NAJHRABRIJE: Kinez pokušao da obori svetski rekord

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!