RAČUNARI NA POKLON: Naciionalna služba za zapošljavanje obradovala mališaen u OŠ "Boško Buha"

B.B.

15. 09. 2023. u 15:40

OSNOVNA škola "Boško Buha" koju pohađaju deca sa posebnim potrebama, bogatija je za 10 računara koji su poklon Nacionalne službe.

РАЧУНАРИ НА ПОКЛОН: Нациионална служба за запошљавање обрадовала малишаен у ОШ Бошко Буха

Foto: Opština Zvezdara

Zahvaljujući dobroj saradnji koju Gradska opština Zvezdara ima sa Nacionalnom službom za zapošljavanje i dogovoru koji je postignut između ove dve institucije, mališani su diobili kompjutere

Prema rečima Siniše Knežević, direktora beogradskog dela Nacionalne službe za zapošljavanje, deset računara koji su korišćeni ali i dalje upotrebljivi, poklonjeni su ovoj školi kako bi mališani sa posebnim potrebama mogli da steknu veštine koje bi mogle da im olakšaju učenje, a nekima pomognu i u biranju budućeg zanimanja.

Zahvaljujući na poklonu, direktor OŠ "Boško Buha"je rekao da je sa ovom donacijom omogućeno da se oformi informatički kabinet kao i da će po jedan računar biti stavljen u svaku učionicu u kojoj deca borave.

- Nije prvi put da Nacionalna služba za zapošljavanje pozitivno i brzo odreaguje na naš predlog odnosno molbu, ovog puta za ovu osnovnu školu kojoj su uslovi za odvijanje informatike bili na niskom nivou jer nije bilo dovoljno računara za kvalitetno odvijanje nastave - rekao je Vladan Jeremić, predsednik opštine Zvezdara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave