RAZGOVARAO SA GRAĐANIMA: Predsednik opštine Lazarevac posetio Rudovce i Brajkovac (FOTO)

B.B.

03. 09. 2023. u 17:20

PUTNA infrastruktura je jedan od najvećih problema koji muče stanovnika naselja u opštini Lazarevac, čulo se u razgovoru predsednika opštine Bojana Stević sa žiteljima mesnih zajednica Rudovci i Brajkova, o njihovim potrebama, zahtevima i problemima.

РАЗГОВАРАО СА ГРАЂАНИМА: Председник општине Лазаревац посетио Рудовце и Брајковац (ФОТО)

Foto: Opština Lazarevac

- Složili smo se da je putna infrastruktura trenutno jedan od najvećih problema u Rudovcima, tako da ćemo u što kraćem vremenskom roku pokušati da započnemo radove na asfaltiranju ulica za koje su meštani Rudovaca izrazili potrebu - rekao je Stević.

- U pitanju su Pešterska ulica, Sijarinska, Gamzigradska i Bogutovačka ulica.

Stević je obišao gradilište na izgradnji objekta na stadionu FK "Radnički" u Rudovcima i uverio se kako teku radovi.

U  razgovoru sa građanima Brajkovca dogovoreno je da se uradi rekonstrukcija puta prema crkvi Brvnari u dužini od 800 metara, koji će biti povezan sa glavnim putem i takozvanim putem za Kiselu vodu. Do kraja godine se očekuje asfalturanje kružnog puta za Rovače, odnosno Dunđerske i Ulice 9. maj (put za Jovanoviće) i Medveđe brdo.

- Sve probleme ne možemo rešiti, ali je važno da razgovaramo sa našim građanima i osluškujemo njihove potrebe - rekao je Stević.

- Trudimo se maksimalno da pored svakodnevnih problema i realizacije infrastrukturnih projekata, stavimo akcenat na razgovore sa našim građanima i sledeći politiku Grada Beograda, Vlade Republike Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, osluškujemo potrebe naših sugrađana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)