OBNAVLJAJU TOPLOVODNU MREŽU: Majstori rekonstruišu cevi širom Obrenovca (FOTO)

S.V.

03. 08. 2023. u 21:00

U CENTRU Obrenovca majstori rekonstruišu toplovodnu mrežu, kako bi sve funkcionisalo na jesen, kada počne grejna sezona.

ОБНАВЉАЈУ ТОПЛОВОДНУ МРЕЖУ: Мајстори реконструишу цеви широм Обреновца (ФОТО)

GO OBRENOVAC

Radnici su trenutno na trasi od poznatog supermarketa do kraja Ulice Vuka Karadžića, a njih je obišao predsednik opštine Miloš Stanojević, koji je istakao da će po završetku posla sistem biti stabilniji.

- Takođe, radi se na rekonstrukciji primarne mreže toplovoda u Prvoj obrenovačkoj osnovnoj školi, mesto na kome je bilo havarija, a značajan je deo mreže jer snabdeva toplotnom energijom školu i grupu kuća u blizini - istakao je Stanojević. - U Ulici Miloša Obrenovića aktivno je gradilište, radi se na obnovi mreže u dužini od 100 metara.

Prema njegovim rečima, u narednoj godini biće završena obnova toplovoda u glavnoj ulici. Nadležni nastoje da budu što više racionalni, te da što manje remete svakodnevno funkcionisanje građana.

- Radimo na očuvanju našeg sistema grejanja, trudićemo se da naredna grejna sezona bude uspešna, kao i prethodna. Radimo na rekonstrukciji najkritičnije tačke našeg sistema grejanja, dela koji se nalazi u Ulici Vuka Karadžića. Naime, na ovom delu mreže u prethodnoj sezoni bilo je više havarija, koje su dovodile do obustave isporuke toplotne energije - rekao je Stanojević.

Predsednik Saveta Treće mesne zajednice Igor Vjetrović naglasio je, da su u protekloj grejnoj sezoni prijavljivani nedostaci na mreži toplovoda u gradskom delu Obrenovca, na teritoriji Treće mesne zajednice.

- Pristupili smo ovim poslovima na vreme, a radovi će biti završeni do septembra, što je za naše građane i najbitnije - naveo je Vjetrović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)