BEZ TRAMVAJA U SAVSKOJ: Beograđani, očekujte izmene saobraćaja do 29. septembra

B.B.

31. 07. 2023. u 22:01

TOKOM izvođenja radova na izgradnji podzemnih instalacija u Savskoj ulici, na delu od zone Savskog trga do zone raskrsnice sa Ulicom vojvode Milenka, od sutra do 29. septembra doći će do promena u radu linija javnog prevoza, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

БЕЗ ТРАМВАЈА У САВСКОЈ: Београђани, очекујте измене саобраћаја до 29. септембра

Foto D. Milovanović

 U tom periodu se zatvara kolovozna traka za smer prema Mostaru i ukida tramvajski saobraćaj u Savskoj ulici zbog čega će doći do promene u radu linija javnog prevoza.

Tramvaji na liniji 11 će u oba smera saobraćati na trasi: Karađorđeva - Zemunski put - Stari savski most - Milentija Popovića - Bulevar Milutina Milankovića - Antifašističke borbe - Jurija Gagarina i dalje redovnom trasom.

Na liniji 12, tramvaji će u oba smera saobraćati na trasi: Nemanjina - Zemunski put - Stari savski most - Milentija Popovića - Bulevar Milutina Milankovića - Đorđa Stanojevića - Bulevar heroja sa Košara - Most na Adi - saobraćajnica pored Hipodroma - Vladimira Radovanovića - Požeška - Banovo brdo.

Autobusi na linijama 36 i 51N će u smeru ka Mostaru saobraćati na trasi: Nemanjina - Balkanska - Gavrila Principa - Mihaila Bogićevića - Karađorđeva - Zemunski put - Bulevar Vudroa Vilsona - Nikolaja Kravcova - Savska i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.

Na linijama 51, 511 i 601, autobusi će u smeru ka Mostaru saobraćati od terminusa "Beograd na vodi" Bulevarom Vudroa Vilsona, Ulicom Nikolaja Kravcova, Savskom i dalje redovnom trasom, dok će u smeru ka gradu saobraćati redovno.

Vozila će na izmenjenim delovima trasa koristiti postojeća stajališta, navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave