SPORAZUM ZVEZDARE I HERCEG NOVOG: Saradnja u turizmu, privredi, kulturi i sportu

B.B.

12. 07. 2023. u 13:25

PREDSEDNIK Skupštine opštine Zvezdara Aleksandar Eror i njegov kolega iz Herceg Novog Stevan Katić, potpisali su sporazum o saradnji, kojim su definisani su bliži uslovi saradnje u oblasti turizma, privrede, kulture i sporta.

СПОРАЗУМ ЗВЕЗДАРЕ И ХЕРЦЕГ НОВОГ: Сарадња у туризму, привреди, култури и спорту

FOTO: Opština Zvezdara


Predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić izrazio je zadovoljstvo i ponos, jer je realizovana lepa inicijativa, koja je dovela do potpisivanja Sporazuma o saradnji.
- Zvezdara i Herceg Novi imaju mnogo toga što ih povezuje, a ovaj sporazum će, u godinama koje dolaze, još više približiti građane Zvezdare i Herceg Novog, čime će biti potvrđeno pravo i neraskidivo prijateljstvo između naše dve opštine - rekao je Jeremić.
Prema rečima Stevana Katića, sporazumom su formalizovani prijateljski i bratski odnosi koji se razvijaju poslednjih nekoliko godina. On je zahvalio na gostoprimstvu i istakao da se u Beogradu, a sada i na Zvezdari, osećaju kao kod kuće, a tako treba da se osećaju i Zvezdarci i Beograđani kada dođu u Herceg Novi.
Gosti iz crne Gore su zajedno sa svojim domaćinima posetili  Hram Pokrova presvete Bogorodice, u kome ih je primio starešina protojerej stavrofor Jovica Vićentijević, kao i Astronomsku opservatoriju u kojoj ih je dočekao direktor dr Luka Popović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave