NOVU PIJACU GRADE OD JULA: Uskoro počinju radovi na objektu tržnice u Obrenovcu

S.V.

20. 06. 2023. u 07:15

RADOVI na izgradnji nove obrenovačke pijace počinju 3. jula i trajaće godinu i po dana. Zelena tržnica odlazi u zasluženu "penziju", a sugrađani će dobiti moderan prostor gde će ići u svakodnevnu nabavku.

НОВУ ПИЈАЦУ ГРАДЕ ОД ЈУЛА: Ускоро почињу радови на објекту тржнице у Обреновцу

GO OBRENOVAC

Prema rečima predsednika GO Obrenovac Miloša Stanojevića, kada novi objekat bude izgrađen, to će promeniti celokupni izgled centralnog dela opštine.

- Obrenovac zaslužuje da ima jednu savremenu gradsku pijacu. Hvala našim sugrađanima koji su verovali da ćemo da realizujemo naš plan o izgradnji novog objekta tržnice. Kada to bude gotovo, ovaj deo grada postaće funkcionalniji - kazao je Stanojević.

Direktor Javnog komunalnog preduzeća "Obrenovac" Milan Marošanin naglasio je da će sa novom tržnicom žitelji ove opštine dobiti nove uslove za rad, ali i kupovinu.

- Opština Obrenovac i Grad Beograd doneli su odluku da se na ovom prostoru izgradi nova pijaca, zatvoreni tržni centar. Imaće podzemnu garažu, sa 76 parking mesta - objasnio je Marošanin. - Na novoizgrađenoj pijaci biće obezbeđene tezge na kojima će se prodavati povrće, voće, mlečni proizvodi, riba i jaja.

Nova pijaca imaće 30 lokala, a nadležni mole Obrenovčane da imaju strpljenja tokom trajanja radova koji će od jula početi u delu grada gde je bila stara pijaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

8, 11 ili 12 dana avionom na AFRIČKOM MEDITERANU već od 380 €. Otkrijte!