PODRŠKA MENTALNOM ZDRAVLJU: Omladinsko pozorište "Dadov" ustupilo svoje prostorije

T.N.

27. 05. 2023. u 07:10

OMLADINSKO pozorište "Dadov" ustupilo je svoje prostorije za potrebe pružanja psihosocijalne podrške zajednici, koje realzije radna grupa za podršku mentalnom zdravlju i sigurnosti mladih Vlade Srbije, u okviru Projekta krizne psihosocijalne podrške zajednici.

ПОДРШКА МЕНТАЛНОМ ЗДРАВЉУ: Омладинско позориште Дадов уступило своје просторије

beoinfo

Radna grupa za pruažnje podrške mentalnom zdravlju svakodnevno sproovdi psihosocijalne aktivnosti deci, roditeljima i nastavnicima u osnovnim i srednjim školama na teritoriji grada Beograda. - Nedavno renovirane prostorije Omladinskog pozorišta "Dadov" adekvatne su za ovu vrstu aktivnosti, jer je zgrada opremljena, ima internet, a baletska i pomoćna sala su adekvatne za aktivnosti koje ekspertski tim planira da sprovede - navodi se u saopštenju.

U cilju bezbednosti budućih aktivnosti, pomogači koji će pružati psihosocijalnu i savetodavnu podršku u individualnom, porodičnom i grupnom radu sa decom, roditeljima i nastavnicima unapred će upravi "Dadova" dostaviti raspored rada pomagača i njihove podatke. Neophodno je da učenici kod sebe imaju đačku knjižicu, a odrasli ličnu kartu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista