SOLIDARNOJ KUHINJI NEOPHODNA POMOĆ Apel građanima da doniraju novac za pripremu besplatnih obroka onima kojima su najpotrebniji

S.V.

09. 05. 2023. u 16:45

SOLIDARNA kuhinja poziva građane da podrže njihov rad novčanom donacijom ili uključivanjem u mrežu kuvanja, raznošenja i deljenja hrane.

СОЛИДАРНОЈ КУХИЊИ НЕОПХОДНА ПОМОЋ Апел грађанима да донирају новац за припрему бесплатних оброка онима којима су најпотребнији

FOTO: Novosti

 Ovaj nezavisni kolektiv obezbeđuje kuvane obroke i drugu pomoć onima kojima je najpotrebnija. Njihov punkt nalazi se kod Vukovog spomenika, gde se stvori dugačak red u danima kada se dele besplatni obroci. Prema rečima aktiviste Solidarne kuhinje Aleksandra Vračarića, oni se finansiraju iz pojedinačnih donacija te im je sada neophodna pomoć jer je sve više onih koji dolaze po obrok, a i cene namirnica su skočiče.

- Pozivamo ljude da budu solidarni da se uključe u rad Solidarne kuhinje i pomognu je donacijama - rekao je Vračarić. - Solidarnu kuhinju čini mreža aktivista - neki od nas kuvaju, neki razvoze namirnice i obroke, neki dele obroke na samom punktu, ili drugačije doprinose kolektivu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja