RECIKLIRANJE ZA MANJI RAČUN: Ekološka akcija Savskog venca i JKP "Gradska čistoća"

A. Z. K.

05. 04. 2023. u 23:26

GRAĐANI Savskog venca u prilici su da se priključe akciji "Recikliraj za čistiji Savski venac", a ideja je da se pravilnim odlaganjem otpada doprinese zdravijoj životnoj sredini.

РЕЦИКЛИРАЊЕ ЗА МАЊИ РАЧУН: Еколошка акција Савског венца и ЈКП Градска чистоћа

GO Savski venac

Ovu akciju organizuju opština i JKP "Gradska čistoća, a do sledećeg četvrtka traju prijave za preuzimanje eko-kesa.

Zainteresovani građani se mogu prijaviti do 13. aprila popunjavanjem formulara na zvaničnom sajtu opštine ili pozivom na broj 2061 759 radnim danima od 8.00 do 15 časova. Oni koji budu želeli da učestvuju u ovoj akciji moći će da ostvare i 20 odsto popusta na računu "Infostana" za iznošenje otpada.

- Oni koji žele da učestvuju u ovoj akciji treba da ostave svoje ime, prezime, broj telefona i adresu, kao i IDENT broj sa uplatnice INFOSTANA i da odaberu lokaciju za preuzimanje - saopštili su u GO Savski venac. - Građani će dobiti besplatan paket eko-kesa. One su namenjene da se u njih odlažu PET, MET, TETRA PAK i papirni otpad.

Kese će biti podeljene u periodu od 18. do 21. aprila od 8 do 15 časova u kancelarijama nekadašnjih mesnih zajednica u ulicama Aleksandra Kostića 15, Vase Pelagića 54, Kneza Miloša 47, Pop Lukina 17 i Stjepana Filipovića 28a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini