KRALJA ALEKSANDRA KAO POD KONAC: Nastavljena rekonstrukcija najfrekventnije ulice u Obrenovcu

S.V.

29. 03. 2023. u 23:00

PUTARI nastavljaju sa uređenjem Ulice kralja Aleksandra Prvog, jedne od najfrekventnijih saobraćajnica u Obrenovcu. Kako je saopšteno iz Opštine Obrenovac, u ovoj fazi rekonstruiše se deo od novog kružnog toka ka putu za Šabac.

КРАЉА АЛЕКСАНДРА КАО ПОД КОНАЦ: Настављена реконструкција најфреквентније улице у Обреновцу

go obrenovac

Radnici preduzeća "Putevi Srbije", koji su zaduženi za popravku ove ulice, skinuli su stari i postavili novi asfalt, a zamenili su ivičnjake i oštećene slivnike.

- Svedoci smo da se posle obilnih kiša, na ovom delu puta, pojavljuju velike količine vode, a po završetku radova ovaj problem biće rešen - rekao je Goran Ćirić iz Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca.

Prema njegovim rečima, zasada neće biti potpune obustave saobraćaja u ovom delu gradu, bar dok traje ova faza radova.

- Radovi će trajati malo duže, upravo zbog zamene ivičnjaka i regulisanja slivničkih rešetaka, takođe na vreme ćemo obavestiti naše sugrađane o danu kada je planirano asfaltiranje i kada će doći do promene u režimu saobraćaja - naveo je Ćirić.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević sa saradnicima pre nekoliko dana obišao je radove i naglasio da će se građevinski radovi u Ulici kralja Aleksandra Prvog obavljati u etapama.

- Nakon završetka i otvaranja novog kružnog toka, bilo je potrebno presvlačenje asfalta i uređenje ovog dela Ulice kralja Aleksandra, kako bi se sanirala površina samog kolovaza i kako bismo dobili lepu celinu uz kružni tok - rekao je Stanojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)