VOZAČI, MAKSIMALAN OPREZ: Ovo su kritične saobraćajnice kada padne obilna kiša

Z. M.

01. 03. 2023. u 07:00

Najveći problemi kao i ugrožena bezbednost najizraženiji su u delu Trgoovačke, na podvožnjacima na Dorćolu, u Valjevskoj na Čukarici i Darvinovoj ulica na Voždovcu.

ВОЗАЧИ, МАКСИМАЛАН ОПРЕЗ: Ово су критичне саобраћајнице када падне обилна киша

Foto Š. M.

Vozači u Beogradu na nekoliko saobraćajnica moraju da budu dodatno oprezni kada padne jača kiša ili počne da se topli sneg. Jedna od najkritičnijih tačaka je deonica Trgovačke ulice, između naselja Bele vode i centra Žarkova.

Voda godinama opstaje na kolovozu posle kiše, što ugrožava kretanje vozila ali i pešaka. Saobraćaj se odvija usporeno, nastaju su velike gužve.

U delu Trgovačke ulice kod naselja Bele vode, u blizini Gasprom pumpe ne postoji izgrađena gradska kanalizaciona mreža. To je problem.

Ovo su najproblematičnije deonioce kada padne jača kiša - Čukarički podvožnjak, podvožnjak kod Hitne pomoć, podvožnjak u Knežopoljskoj, podvožnjak u Dubrovačkoj, podvožnjak u Tadeuša Košćuška, Valjevska na Banovom brdu, Darvinova na Voždovcu.

Takođe problem nasateje i u Ustaničkoj kod Ljermontove, Bulevar Mihajla Pupina, Bulevar Nikole Tesle, Vinogradska na Ledinama, Široki put u Batajnici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)