DODATNE MERE U "BEOGRADSKIM ELEKTRANAMA": Za vreme grejne sezone radiće Krizni štab

Novosti online

30. 08. 2022. u 13:42

ZA vreme grejne sezone od 15. oktobra 2022. godine u JKP Beogradskim elektranama počeće sa radom i Krizni štab sa ciljem da se osigura stabilnost u snabdevanju toplotnom energijom.

ДОДАТНЕ МЕРЕ У БЕОГРАДСКИМ ЕЛЕКТРАНАМА: За време грејне сезоне радиће Кризни штаб

Foto Ž. Knežević

- Stanje u Beogradskim elektranama je za sada apsolutno stabilno i nabavljamo sve potrebne energente, a biće preduzete ozbiljne i neophodne mere da se takvo stanje i zadrži. Na Kriznom štabu će se definisati jasne procedure dežurstva, postupci zaposlenih, rukovodilaca, da bi se održao nesmetan rad svih energetskih postrojenja i obezbedilo pouzdano snabdevanje toplotnom energijom. Cilj Beogradskih elektrana je da obezbede stabilno i kvalitetno snabdevanje toplotnom energijom za sve građane i privredu Beograda koji su korisnici sistema daljinskog grejanja - naveo je direktor Rade Basta.

Ovom odlukom, u "Beogradskim elektranama" reagovali su na Zaključak Vlade Republike Srbije od 27. avgusta, koja je uputila apel svim institucijama i organizacijama da racionalno gazduju energijom i time daju doprinos u rešavanju izazova energetske krize.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)