NA POZIV GRAĐANA BATAJNICE: Vesić automobilom obišao novi nadvožnjak (VIDEO)

Novosti onlajn

23. 07. 2022. u 19:27

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić obišao je automobilom novi nadvožnjak u Batajnici. Svoje impresije podelio je na svom Fejsbuk profilu.

НА ПОЗИВ ГРАЂАНА БАТАЈНИЦЕ: Весић аутомобилом обишао нови надвожњак (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Facebook/Goran Vesić

PROĐOH KOLIMA PREKO NOVOG NADVOŽNjAKA U BATAJNICI

Kako je naveo, da vidi novi nadvožnjak pozvali su ga građani Batajnice:

- Pozvaše me preko Instagrama građani Batajnice da dođem i da vidim da je njihov nadvožnjak otvoren za saobraćaj!

- Ne znam zašto su mene zvali, možda zato jer su gledali kako sam dolazio dok se gradio nadvožnjak i rešavao probleme. Možda i zato jer su mnogi imali moj telefon dok se gradio i do mene je lako doći. Možda zato što znaju da sam lično rešavao probleme sa izmeštanjem gasovoda, novih vodovodnih instalacija, priključke na struju za napajanje semafora.... Možda i zato jer smo kada je firma koja je gradila nadvožnjak ušla u finansijske probleme odmah raskinuli ugovor i dali Beograd-putu da završi posao sa kratkim produženjem roka. Možda jer znaju da sam, na predlog zemunske opštine, obezbedio novac i lično se angažovao da se izgradi 3,6km duga obilaznica oko Intermodalnog terminala kuda će ići teretni saobraćaj dok i ta vozila ne budi mogla da koriste nadvožnjak.

- Na njihov poziv prođoh, veoma srećan, kolima preko novog nadvožnjaka, iznad brze pruge, u Batajnici! Vidim da već automobili koriste nadvožnjak. Provozao sam se i 17. i 47. novom ulicom.

- Drago mi je da je ovaj projekat, važan za četrdeset hiljada stanovnika Batajnice, koji sam radio i inicirao na predlog zemunske opštine, koji je koštao oko sedam miliona evra u prvoj fazi završen i da nadvožnjak, kao i ja sada, mogu da koriste putnički automobili. Na jesen, kada bude rešeno priključenje na Batajnički put, preko ovog nadvožnjaka krenuće i teretni saobraćaj. I to je tako! - na pisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)