VIŠE OD DESET HILJADA LJUDI PRED SKUPŠTINOM: Beograd čeka Novu Godinu - završen nastup Marije Šerifović (FOTO/VIDEO)

Š.Marović

31. 12. 2021. u 21:45 >> 23:04

BEOGRAĐANI, ali i gosti prestonice kojih je ove godine po prvim procenama više od 100.000, docekaće Novu 2022. godinu na nekoliko lokacija u gradu.

ВИШЕ ОД ДЕСЕТ ХИЉАДА ЉУДИ ПРЕД СКУПШТИНОМ: Београд чека Нову Годину - завршен наступ Марије Шерифовић (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: N.Skenderija

Celog dana vlada prava novogodišnja euforija, koja će se nastaviti do kasnih jutarnjih sati prvog dana 2022. godine.

Inače, proslava Nove godine u Beograd se vraća posle dve godine, jer su građani prošlu morali da čekaju u svojim domovima zbog pandemije korona virusa i zabrane okupljanja. Ipak, i ove godine moraće da se poštuju epidemiološke mere i upustva lekara Kriznog štaba.

Foto: Novosti

Doček će na otvorenom biti održan ispred Skupštine grada, kao i kod "Kule Beograd" u okviru kompleksa "Beograd na vodi", gde je u dva minuta do ponoći najavljen spektakularan vatromet u trajanju od osam minuta. Takođe, doček je organizovan u brojnim prestoničkim klubovima, splavovima i restoranima od Beton Hale, Skadarlije, Terazija i Knez Mihailove ulice do Novog Beograda. 

Foto: N.Skenderija

Beograđani i gosti prestonice koji su se zatekli ispred Skupštine grada prvo su uživali u nastupu Sare Jovanović - Sare Jo.

Od 21.30 na scenu stigla i Marija Šerifović.

Sve koji odluče da na ovoj lokaciji dočekaju ponoć, u Novu godinu uvešće muzička zvezda Jelena Karleuša.

Foto: N.Skenderija

Pred Skupštinom se okupio veliki broj ljudi, više od deset hiljada, a ima i dosta njih koji su iz bivših jugoslovenskih republika. 

Ispred Skupštine su uglavnom ladi, a ima i dosta porodica sa decom. Jake policijske snage obezbeđuju događaj, za sada sve protiče u najboljem redu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)