PUTEVI U MLADENOVCU OČIŠĆENI I PROHODNI: Kvarovi se saniraju, svi dobijaju struju večeras oko 21 sat

Novosti onlajn

12. 12. 2021. u 21:10

SVI državni putevi u Mladenovcu su prohodni i bez snega na kolovozu. Zimska služba preduzeća "Štrabag" očistila je tokom dana na teritoriji opštine Mladenovac puteve u dužini od 75 km. Tokom dana bile su angažovane tri ekipe ovog preduzeća.

ПУТЕВИ У МЛАДЕНОВЦУ ОЧИШЋЕНИ И ПРОХОДНИ: Кварови се санирају, сви добијају струју вечерас око 21 сат

Foto: Facebook/Opština Mladenovac

Ekipe JKP “Beograd Put” čistile su ulice sa dva kamiona i jednim multikar vozilom. Tokom čišćenja saobraćajnica potrošeno je četiri tone soli.

Kako bi putevi bili brže očišćeni i prohodni, opština Mldenovac angažovala je i ekipe JKP “Mladenovac” koje su izašle na teren sa jednim kamionom sa plugom i posipačem i dve građevinske mašine. Komunalno preduzeće je tokom dana radilo i na održavanju pešačkih staza i stepeništa sa mašinama "bobcat" i ekipama koje su ručno čistile sneg.

JKP "Mladenovac" bilo je angažovano na čišćenju ulica drugog i trećeg prioriteta u sledećim mesnim zajednicama: Selters, Pružatovac, Kovačevac, Jagnjilo, Rabrovac, Granice, Vlaška, Amerić.

Tokom noći ekipe JKP “Mladenovac” očistiće ulice u mesnim zajednicama Velika Ivanča i Markovac kao i Karađorđevu ulicu. Štrabag i Beograd put dežuraće tokom noći sa po tri ekipe. Ekipe Beograd put očistiće tokom noći ulicu Jovisku u Koraćici, Šarplaninsku i Dunavsku u MZ “Drapšin” i zaseok Metaljka u Velikoj Ivanči.

Usled pada dva debla oštećen je dalekovod zbog čega je tokom dana došlo do nestanka električne energije u većini mesnih zajednica. Kvarovi su sanirani i trenutno svi građani imaju struju osim meštana Amerića i Male Vrbice gde je sanacija kvara na trafostanici u toku i očekuje se da ova sela dobiju struju večeras oko 21 sat.

OTVOREN TELEFONSKI SERVIS ZIMSKE SLUŽBE ZA KOMUNIKACIJU SA GRAĐANIMA

Kako bi svi putevi i pešačke komunikacije na teritoriji Gradske opštine Mladenovac bile prohodne, opština je otvorila telefonski servis putem kojeg građani mogu da prijave probleme nastale usled snežnih padavina. Broj telefona 0117455-679 otvoren je 24 sata dnevno za komunikaciju sa građanima.

Opština Mladenovac je obezbedila dovoljne količine industrijske soli za posipanje trotoara i prilaza zgradama koja će sutra biti deljena stambenim jedinicima, a predstavnici skupština stanara, upravnici stambenih zajednica i vlasnici kuća so mogu da preuzmu i u JKP “Mladenovac”.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)