UPOZORENJE ZA KRETANJE OKO BUBANJ POTOKA: Uništavaju se eksplozivi zaostali nakon havarije u Leštanima

Novosti online

03. 12. 2021. u 07:57

DANAS će se od 9 do 12 časova uništavati neeksplodirano ubojno sredstvo na strelištu vojnog kompleksa "Bubanj Potok", koje je pronađeno nakon nekontrolisane eksplozije koja se desila u firmi „EdePro“ 23. 11. 2021. godine.

УПОЗОРЕЊЕ ЗА КРЕТАЊЕ ОКО БУБАЊ ПОТОКА: Уништавају се експлозиви заостали након хаварије у Лештанима

Foto: Z.J.Mačak

U tom periodu se mole sugrađani da izbegavaju da se kreću u neposrednoj blizini granica strelišta na vojnom kompleksu „Bubanj Potok“.

Najstrože je zabranjeno svako prikupljanje i diranje nerasprsnutih zrna i njihovih delova, jer je to opasno po život. Pri nailasku na takva zrna svako lice je dužno da o tome odmah obavesti najbliže organe policije ili najbližu Komandu Vojske Srbije. Vojska Srbije neće snositi odgovornost za nesrećne slučajeve koji mogu nastati diranjem nerasprsnutih zrna i njihovih delova.

Svako lice koje eventualno pretrpi materijalnu štetu zbog aktivnosti jedinice dostaviće odmah svoju prijavu Komandi Vojne pošte 5004 Jakovo na adresu ul. Armnjska bb, 11276 Jakovo, a najkasnije do 15 časova 6. decembra 2021. godine. Prijave primljene posle tog roka neće se uzeti u obzir.

U prijavi treba navesti ime i prezime oštećenog, odnosno naziv pravnog lica, datum i vreme kada je šteta pričinjena, mesto i prirodu štete, kao i sumu koja se traži kao nadoknada.

Komanda Vojne pošte 5004 Jakovo saopštiće datum, vreme i mesto sastanka komisije za procenu pričinjene štete.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

SNAŽNO POJAČANJE ZA VOJSKU SRBIJE: Stigli helikopteri sa Kipra; Vučić najavio - Šest Mi-35P biće modernizovano do januara (FOTO)

SNAŽNO POJAČANjE ZA VOJSKU SRBIJE: Stigli helikopteri sa Kipra; Vučić najavio - Šest Mi-35P biće modernizovano do januara (FOTO)

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je juče, na vojnom aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" u Batajnici, da su novonabavljena sredstva naoružanja i vojne opreme ogromno pojačanje za Vojsku Srbije i najavio da će šest borbenih helikoptera Mi-35P biti modernizovano i upotrebljivo već krajem januara 2024. godine.

24. 11. 2023. u 08:20

Komentari (0)

BOLNA ISPOVEST KODIĆA O SMRTI SINA: Mislio sam da ne treba dugo da nastupam, da pevam, ali sam onda dobro razmislio