DIVLJAŠTVO U CENTRU BEOGRADA: Dve žene gađale mural generala Mladića

Novosti online

09. 11. 2021. u 17:01

AIDA Ćorović i Jelena Jaćimović sprečene su od strane policije da remete javni red i mir nakon što su jajama gađale mural generala Ratka Mladića u Beogradu.

ДИВЉАШТВО У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Две жене гађале мурал генерала Младића

Foto: Printskrin Juronjuz

MUP se oglasio zbog novih napada određenih medija. Saopštenje MUP prenosimo u celosti:

Portal Nova.rs i drugi mediji sa političkim interesima i ciljevima njihovih vlasnika još jednom lažu i napadaju MUP.

Policija ne štiti mural, već štiti javni red i mir i kontroliše sprovođenje zabrane okupljanja. U tom cilju se vrši legitimisanje svih lica, bez obzira na njihov odnos prema muralu generala Ratka Mladića.  

Procene PU za grad Beograd i naređenje ministra Vulina su se pokazale ispravnom i zabranom svih skupova očuvan je javni red i mir. 

Mnogo je onih koji bi da iz Beograda stižu slike razbijenih srpskih glava, na Dan borbe protiv fašizma i antisemitizma. MUP je svojim delovanjem striktno poštujući zakon tu sliku sprečio.

BONUS VIDEO: PROCURIO SNIMAK SA CETINjA - Milo i Čanak haos na Cetinju organizovali uz čivas i pivo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (11)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)