GEST BEOGRAĐANINA ODUŠEVIO: Evo zašto je Uroševa poruka postala viralna na društvenim mrežama (FOTO)

Novosti online

21. 10. 2021. u 16:45

NA društvenim mrežama danas se priča o Urošu iz Beograda koji je sugrađaninu ostavio poruku za poštovanje.

ГЕСТ БЕОГРАЂАНИНА ОДУШЕВИО:  Ево зашто је Урошева порука постала вирална на друштвеним мрежама (ФОТО)

Foto N. Skenderija

Beogradski vozači i te kako umeju da budu na svoju ruku, ali je Uroš pokazao da je za respekt jer je napisao sledeće što možete da pročitate i na fotografiji objavljenoj na Instagramu.

- Da pohvalim... Ima još normalnih ljudi - napisao je Beograđanin za kog se ne zna da li je samo slikao poruku ili je bila namenjena baš njemu.

Foto: Instagram/Moj Beograd

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)