DVE TRAKE IZ NASELJA STEPA: Napreduju radovi na proširenju voždovačkog kružnog puta ka ulici Save Maškovića

S. B. M.

04. 10. 2021. u 12:38

PROŠIRENjE Kružnog puta na Voždovcu od Save Maškovića do ulaza u naselje Stepa Stepanović uveliko je u toku.

ДВЕ ТРАКЕ ИЗ НАСЕЉА СТЕПА: Напредују радови на проширењу вождовачког кружног пута ка улици Саве Машковића

Projekat cilj je da vozila brže prolaze ovim delom grada, Foto I. Marinković

Radnici vredno rade, kako bi ispunili obećanje koje je Direkcija dala stanovnicima naselja Stepa Stepanović, da će ceo posao biti završen do polovine meseca.

Širenje Kružnog puta posle višegodišnje borbe stanara naselja omogućiće bolju vezu ka ulicama Vojvode Stepe i Crnotravskoj. Uklapanje obuhvata izgradnju oko 100 metara saobraćajnice sa po dve saobraćajne trake po smeru, koje će se saobraćajnom signalizacijom uliti u postojeću trasu kružnog puta pored naselja Stepa Stepanović i dalje ka Kumodraškoj ulici. Izgradnja nove trase i uklapanje u postojeće stanje biće završeno za petnaestak dana.

Ceo potez od Crnotravske preko Save Maškovića i do ulaza u Stepu rekonstruiše se na osnovu projekta Borska - Petlja "Lasta", koji predviđa proširenje Borske ulice sa jedne strane, a s druge izgradnju saobraćajnice koja će povezati Braće Jerković sa auto-putem.

Osim ovog, stanari Stepe dobiće i izlaz iz naselja na Ulicu vojvode Stepe. I ovde su radnici već očistili prvi sloj zemljišta i probili put kriz šipražje.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DOVELI ARENU U ZAGREBU DO USIJANJA: Saša Matić i Milica Pavlović zapevali zajedno - pevač prekinuo odmor da bi gostovao na koncertu (VIDEO)