DVE SAOBRAĆAJNE NESREĆE U BEOGRADU: Hitna pomoć celu noć intervenisala po gradu - Pozivi stizali sa svih strana!

Tanjug

03. 10. 2021. u 08:47

NOĆ u Beogradu protekla je u znaku kovid pacijenata, a dogdile su se i dve lakše saobraćajne nezgode sa lako povređenim učesnicima, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

ДВЕ САОБРАЋАЈНЕ НЕСРЕЋЕ У БЕОГРАДУ: Хитна помоћ целу ноћ интервенисала по граду - Позиви стизали са свих страна!

Foto: D. Balšić

Dežurale su 22 ekipe plus jedna pedijatrijska, a bila je ukupno 131 intervencija, od čega 21 na javnim mestima.

Noć je obeležena velikim brojem kovid pacijenata, a ekipe hitne pomoći su, prema rečima dežurnog lekara, do 06:00 časova ovoga jutra, obavile ukupno 40 interkliničkih transporta u kovid bolnicu u Mladenovcu i na Infektivnu kliniku u Beogradu.

Ekipe hitne pomoći intervenisale su nekoliko puta zbog slučajeva intoksikacije alkoholom, a takvi slučajevi zbrinjavani su na odeljenju toksikologije VMA.

Kao i prethodnih dana i proteklih noći javljao se veliki broj Beograđana koji su žalili na različite simptome, a brojni hronični kardiovaskularni pacijenti javljali su se za savete lekara zbog bola u grudima i drugih tegoba.

Povećan je bio i broj poziva astmatičari i hipertenzičari, ali i oni koji su se raspitivali za simpome prehlade i kovida.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

BONUS VIDEO - Saobraćajna nesreća na smederevskom putu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!