SVINJE U BLOKU, KOZE NA BEŽANIJI: Neverovatni prizori iz ovih delova Beograda

J.Gočanin

29. 09. 2021. u 17:21

TOKOM jučerašnjeg dana, Blokom 45 prošetala je svinja, dok su na Bežanijskoj kosi sugrađani ispred jedne od višespratnica uslikali nekoliko koza i ovca.

СВИЊЕ У БЛОКУ, КОЗЕ НА БЕЖАНИЈИ: Невероватни призори из ових делова Београда

Privatna arhiva

Kako bi se svinja što pre uhvatila i eventualno vratila vlasniku, sugrađani su odmah pozvali "Veterinu". Nadležne ekipe su odmah izašle na teren, ali je potraga bila neuspešna.

Takođe, dodaju da prisustvo životinja posebno divljih nije ništa neuobičajeno, jer jasna granica između prirode i gradske sredine ne postoji, a to je i pokazatelj da još nismo izgubili vezu sa prirodom.

Kada se neka od životinja pojavi u gradu, radnici "Veterine" u saradnji sa Zoološkim vrtom, Zavodom za zaštitu prirode Srbije, ornitološkim udruženjima i lovačim društvima aktivno učestvuju u njenom zbrinjavanju i vraćanju u prirodno stanište.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!