DOBILA UDARAC U GLAVU: Incident na Terazijama, napadnuta radnica Gradske čistoće!

Tanjug

02. 09. 2021. u 00:30

KOMUNALNA radnica JKP „Gradska čistoća” V. B, večeras oko 18.40 časova, napadnuta je neočekivano i bez ikakvog razloga na Terazijama tokom obavljanja redovnog posla u drugoj smeni i tom prilikom zadobila je udarac u glavu, saopšteno je iz JKP „Gradska čistoća”.

ДОБИЛА УДАРАЦ У ГЛАВУ: Инцидент на Теразијама, нападнута радница Градске чистоће!

Foto: N.Skenderija

Ona je kolima hitne pomoći prevezena u Vojnomedicinsku akademiju, a napad je prijavljen i policiji koja je odmah obavila uviđaj.

- Nažalost, naši zaposleni su na terenu često izloženi opasnosti i bivaju meta nezadovoljnih i agresivnih pojedinaca. Nasilje je nedopustivo u bilo kojoj sferi i za njega nema opravdanja. Iako su napadi na naše radnike učestali, posebno kada su u pitanju ekipe koje rade na suzbijanju komaraca, jasno je da ni komunalni radnici, ljudi koji Beograd održavaju čistim i urednim, pa čak i ako su u pitanju žene, nisu pošteđeni nasilja. Zaista sam zgrožen - rekao je direktor JKP „Gradska čistoća”, Marko Popadić.

On je dodao da je napadnuta komunalna radnica zadobila jak udarac u glavu, a kako se napad dogodio s leđa, nesrećna žena nije sigurna čime je udarena.

- Napadača naši radnici prepoznaju kao čoveka koji često šeta Terazijama noseći ikonu sa sobom i tražeći novac od sugrađana. Siguran sam da će policija doći do počinioca ovog dela - kaže Popadić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SAOBRAĆAJKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Automobilom se zakucao u stanicu, pa pobegao (FOTO)