ZAKAZANA SEDNICA SKUPŠTINE GRADA: Evo koje odluke su pred odbornicima

Novosti online

06. 06. 2021. u 09:33

PREDSEDNIK Skupštine grada Nikola Nikodijević zakazao je za sredu 9. juna, u 10 časova sednicu Skupštine Grada Beograda.

ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА: Ево које одлуке су пред одборницима

Foto: N. Skenderija

Odbornici će, između ostalog, odlučivati o Predlogu odluke o završnom računu budžeta Grada Beograda za 2020. godinu, o više predloga urbanističkih planova, Predlogu odluke o izmeni Odluke o utvrđivanju kategorija korisnika koji plaćaju subvencionisanu cenu komunalnih usluga i Predlogu odluke o izmenama i dopunama Odluke o pravima i uslugama socijalne zaštite.

Pred odgbornicima će biti i Predlog lokalnog plana upravljanja otpadom grada Beograda 2021–2030. godine, Predlog akcionog plana za zeleni grad (gcap), Predlog plana za održive izvore energije i klimu, Predlog plana kvaliteta vazduha u aglomeraciji Beograd, Predlog odluke o uslovima i načinu finansiranja, odnosno sufinansiranja projekata od javnog interesa iz oblasti zaštite životne sredine.

Na dnevnom redu biće i Predlog odluke o izmeni i dopuni Odluke o određivanju komunalnih delatnosti, Predlog rešenja o davanju saglasnosti na aneks 1 javnog ugovora o javno-privatnom partnerstvu sa elementima koncesije za finansiranje nabavke, postavljanja i održavanja pokretnih stepenica i liftova za invalide, rekonstrukcije i održavanja delova podzemnih prolaza i nabavke, postavljanja i povezivanja digitalnih kamera i opreme za snimanje i prikupljanje informacija o saobraćaju i softvera za upravljanje saobraćajem u gradu Beogradu.

Odbornici će odlučivati i o Predlogu zaključka o usvajanju izveštaja o stanju bezbednosti saobraćaja na teritoriji grada Beograda za 2020. godinu, Predlogu odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva za izgradnju stanice komprimovanog prirodnog gasa, Predlogu odluke o postavljanju plutajućih objekata na vodnom zemljištu na teritoriji grada, kao i o Predlogu izveštaja o radu Saveta za zdravlje Grada Beograda za 2020. godinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!