ЛАСТ минит путовања у септембру не треба очекивати, јер продаја пакет-аранжмана за крај сезоне иде одлично и на прсте могу да се наброје слободна места.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - До 60% попуста на најбоље грчке хотеле!

Једно је сигурно - ко на време није уплатио Шпанију, ове године се неће окупати на Мајорци или у околини Барселоне. И не само у Шпанији, слободних места у авионима нема ни за Турску и Египат, јер су ове две земље биле најтраженија одредишта овог лета.

- Не треба се надати већим попустима за одмор у септембру, јер тренутно продаја иде одлично - каже Мирко Баук из "Одеон ворлд травела". - Увелико се продаје септембар и у наредне две недеље не треба очекивати ниже цене. Тек када видимо шта је преостало, можда ће бити "ласт минита". Летња сезона добро иде, а увелико припремамо јесење аранжмане, европске градове и далеке дестинације.

У "Одеону" тренутно може да се нађе повољан Скијатос, где одмор са поласком 9. септембра и авионским превозом кошта 285 евра. Реч је смештају у вили "Дросија". За 299 евра може да се нађе сличан аранжман на Закинтосу, апартман и авионски превоз.

И у "Робинзону" кажу да се у септембру не треба надати бројним попустима, јер је мало шта остало. Евентуално, моћи ће да се нађу грчка острва.

- Ипак, уколико остану празна места агенције ће спајати чартер- летове, па не треба очекивати значајније попусте - каже Љубиша Нешовановић из "Робинзона". - За аутобуске туре ће сигурно до краја септембра бити места, али та путовања су свакако јефтина и ту попусти нису толико значајни.

У "Робинзону" може да се нађе повољан одмор на Крфу са поласком 12. септембра. Смештај је у апартману у Касиопију, превоз је авионом, а аранжман кошта 258 евра. Од аутобуских аранжмана повољна је Сивота, где 26. септембра може да се отпутује за 89 евра, а море ће бити топло до краја октобра.