Одвезао се колима пре два дана и од тада га нема: Нестао Часлав из Вранова

Ј. И.

31. 10. 2019. у 10:16

Одвезао се колима пре два дана и од тада га нема: Нестао Часлав из Вранова

Часлав Живојиновић / Фото Фејсбук

Нестао 24-годишњи младић Часлав Живојиновић из Вранова код Смедерева. У уторак отишао од куће аутомобилом и од тада се не јавља

ЧАСЛАВ Живојиновић (24) из Вранова код Смедерева нестао је 29. октобра пре подне, пошто се аутомобилом од своје куће одвезао у непознатом правцу, и од тада се не јавља. На друштевним мрежама, 24 сата након нестанка, пријатељи су објавили његову фотографију са апелом да добију било какву информацију.

Пријатељ несталог момка Миљан Ж. за "Новости" истиче да за сада поуздано не знају где би могао да се налази. Додаје да је било неких дојава, које нису довеле до било којег трага. Миљан је оставио и свој број телефона у случају да неко види Часлава. Како смо сазнали, младић није оставио опроштајно писмо, како се спекулисало, али се страхује од најгорег.

- Постоје само поруке које је слао пријатељима, а које личе на опроштајне - објашњава његов друг.

Часлав живи са болесним оцем и старијим братом у Вранову. Родитељи су одавно разведени, а мајка се одселила из села. Према сведочењу брата, Часлав је 29. октобра пре подне сео у аутомобил и одвезао се, а њему рекао да иде до града. Од тада му се губи сваки траг. Мобилни телефон му је искључен. Последњи статус на "Фејсбуку" је објавио дана када је нестао у 10.14.

Пријатељи су претраживали шуме и викендице у околини села које је у близини Велике Мораве, али без успеха. У Полицијској управи у Смедереву потврђено нам је да је нестанак Часлава Живојиновића пријавио његов брат 29. октобра у поподневним часовима. Полиција је расписала централну објаву за несталим лицем и обавестила све полицијске управе на територији Србије о нестанку младића.


ПОТРАГА

ЧАСЛАВ је рођен 1. јануара 1995. године. Висок је 178 сантиметара, тежак око 62 килограма, има црну косу и плаво-зелене очи. Подаци о њему налазе се и на порталу Нестали Србија.рс.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Трагедија на градилишту у Чортановцима: Два радника пала са 20 метара и погинула


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације