СКОРО сваки други брачни пар данас има проблем са зачећем, са остваривањем потомства.Статистика говори да је у последњих 20 година оплодна моћ људске популације умањена скоро за 50 процената. Неки светски научници прогнозирају да ће проценат те неплодности наставити да расте.- рекао је др Боро Вујасин вечерас на промоцији своје књиге „Божанска интелигенција и наше здравље“ у Клубу Трибина младих Културног центра Новог Сада.


Др Вујасин је поручио да званичну медицину не треба одбацити,али да је и сама медицина свесна да постоје и алтернативне врсте лечења.У вишедеценијској лекарској пракси он је указивао на то како би свако могао да постане најбољи исцелитељ сопственог организма.


Сведочења и сазнања, презентована и публикована на конгресима у Србији и иностранству, описао је укњизи ,прожетој научним подацима о здравом, срећном и дуговечном животу.


Вујасин, бурно поздрављен од бројне публике која је дошла на његово предавање, открио је да га је болест његове мајке (преминула од карцинома панкреаса) навела да почне ,како је рекао, да размишља својом главом.Наредни повод да се замисли над дометима медицине били су болови у пределу његовог срца.


ПРОЧИТАЈТЕ И: Нови Сад ће бити зеленији град


-Схватио сам да ми се то дешава због мог стресогеног начина живљења, а данас готово сви живимо тако. Почео сам да истражујем како себи да помогнем и у томе сам успео релативно брзо.Та сазнања радо делим са свима који желе да им помогнем – рекао је др Вујасин.Он је у наставку казао да сваки човек у себи носи јединствени запис божанске интелигенција „и треба да живимо по том запису“.На жалост,многи људи не чине тако, њихов божански запис се мења и они се разбољевају.


-Човек је сачињен од честица универзума, а божанска интелигенција подарила му је свест да те честице обликује,да свакој од њих даје физичке и функционалне особине.Дакле,божанска интеигенција је део нас и и у директној је вези са нашим здрављем – рекао је др Вујасин.