Младић из Ниша предозирао се и умро поред фудбалског терена

Бета

20. 08. 2018. у 10:20

Младић из Ниша предозирао се и умро поред фудбалског терена

Фото Илустрација: Depositphotos

Како су за агенцију Бета рекли очевици тог немилог догађаја младић је био видно под дејством наркотика и у једном тренутку је остао без свести
Млађи мушкарац преминуо је суботе поред фудбалског терена у нишком насељу Никола Тесла и то наочиглед бројних мештана који су се ту рекреирали.

Како су за агенцију Бета рекли очевици тог немилог догађаја младић је био видно под дејством наркотика и у једном тренутку је остао без свести.

Прочитајте још:СТРАВИЧНА СМРТ ДЕЧАКА, РОЂАК ТВРДИ: Наш Јован је убијен екстазијем!


"Хитна помоћ је брзо стигла али нису могли да му помогну, рекли су да се предозирао. Тело је било тамо још неко време док није дошло погребно возило", рекла је Б.К. из насеља Никола Тесла.

Она је казала да је простор поред фудбалског терена већ дуже време служи за окупљање младих људи за које сви основано сумњају да користе наркотике.

"Ту су некада биле клупице и столови, био је прави мали паркић у коме су се деца играла. Сад су остале само рушевине", изјавила је Б.К.

Прочитајте још:ОТАЦ ПРЕМИНУЛЕ ДЕВОЈКЕ: Лечила се, али нисам знао да је озбиљно


У Полицијској управи у Нишу потврдили су агенцији Бета да је по пријави грађана, у насељу Никола Тесла у суботу у 18.40 часова затечено беживотно тело мушкарца старог 35 година.

"Младић је идентификован и пребачен на Институт за судску медицину због обдукције. Нема околности које би указивале на насилну смрт", истакли су у нишкој полицији.

Више јавно тужилаштво обавештено је о том догађају.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације