ТИЈАНА БОШКОВИЋ МВП: Било је чудесно, поносна сам!

Бета

08. 09. 2019. у 22:00

ТИЈАНА БОШКОВИЋ МВП: Било је чудесно, поносна сам!

Тијана Бошковић фото: cev.eu

Турска је играла фантастично, а ја сам срећна што смо ми завршили овако. Ово је велики успех и поносна сам - рекла је Бошковић после меча који је завршила са 23 поена
Српска одбојкашица Тијана Бошковић изабрана је данас за најкориснију играчицу Европског првенства. Њој је признање за МВП-ја у Анкари уручио председник ЦЕВ-а Александар Боричић.

- Други пут за редом да узимамо злато и веома сам срећна и поносна. Не знам шта да кажем. Било је чудесно играти данас. Турска је играла фантастично, а ја сам срећна што смо ми завршили овако. Ово је велики успех и поносна сам - рекла је Бошковић после меча који је завршила са 23 поена.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: КРАЈ: Србија је одбранила европску титулу! Женска одбојкашка репрезентација Србије одбранила је титулу шампиона Европе победом у пет сетова над домаћином Турском. Турска је освојила сребрну, а Италија бронзану медаљу на Европском првенству.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

esb-puerto@arcor.de

08.09.2019. 22:29

Poklanjam se ovim ženama i xvala im beskrajna što su me ispunili ogromnim ponosom da sam Srbin.. Lavlje srce , beskrajna borba i neumoljiva odlučnost su kumovale ovom uspexu. Sve čestitke iz dna duše i dubine srca ovim kraljicama naše nacije.