ОЧЕВЕ СУЗЕ ЗА ЗЛАТНУ ТИЈАНУ: “Новости” у Билећи пратиле драматично финале са Бошковићима

Дубравко Цураћ

субота, 20. 10. 2018. у 22:11

ОЧЕВЕ СУЗЕ ЗА ЗЛАТНУ ТИЈАНУ: “Новости” у Билећи пратиле драматично финале са Бошковићима
Љупко: Не знам како је одиграно последњих пет поена. Комшије: Она је понос Билеће

ОТАЦ Тијане Бошковић Љупко и мајка Весна, драматачно финале Светског првенства и сваки поен на утакмици доживљавали су на посебан начин, а, на крају, историјски успех са сузама у очима прославили су у кругу комшија и пријатеља где је одјекивало Тијана, Србија....

"Новости" су незаборавно финале пратиле у дому најбоље одбојкашице планете. Љупко Бошковић последњих пет поена практично није ни видео, са сузама у очима наговестио је велику победу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ОДБОЈКАШИЦЕ ЗАУЗЕЛЕ ТРОН: Србија први пут у историји постала шампион света! (ФОТО+ВИДЕО) foto-galerija

- Ма шта да кажем сада, последњих пет поена не знам како је одиграно. Видели сте све, ту су били моји пријатељи, комшије, а не могу једноставо да се суздржим и емоције су учиниле своје. Поносан сам на Тијану, али и срећан јер ово много значи и за Србију, за Републику Српску. За сав српски народ, али и за БиХ, за све оне који воле одбојку и Тијану - истакао је Љупко Бошковић.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: НЕПРИЈАТНО ИЗНЕНАЂЕЊЕ НА ДОДЕЛИ ПРИЗНАЊА: У идеалном тиму СП четири Италијанке и само једна Српкиња

Мајка Весна, иако је сусрет гледала крај малих екрана, приликом сваког поена као да је била на терену и активно учествовала у игри. Тек након утакмице донекле се опустила и јављала на многобројне честитке које су стизале телефоном.

А комшије и пријатељи, такође, нису крили радост. То је њихова Тијана, то је понос Билеће, Републике Српске, целог света.

- Тића је наша беба, наше најлепше дете. Видите шта је урадила, донела злато, све доноси живо - истакла је комшиница Милена Батинић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ТЕРЗИЋ О ОСТВАРЕНОМ СНУ: Ово смо сањали годинама, девојке су показале право заједништво!

Миодраг Вујовић, пријатељ породице Бошковић, сваку Тијанину утакмицу редовно прати са њеним оцем.

- Тијана је једна и једина, и надам се да ће нам још приредити оваквих догађаја, Тијана је првак света, Билећа је првак света, волим је највише на свету - истакао је Вујовић.

ДОЧЕК
БОШКОВИЋИ су наставили славље са својим комшијама и пријатељима, а потом се спремили за пут за Београд, где ће дочекати репрезентативке Србије и кћерку.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације