Тренер Будућности Јасмин Репеша обавестио је представнике Црвене звезде да неће доћи на конференцију за медије после последње финалне утакмице.

Није изашао пред новинаре, тако да није могао да види поклон који му је на столици у сали за конференције оставио један навијач – чист сако као подсећање на његову изјаву после другог меча да је испљуван.

Норис Кол рекао је да је вечерашња пета одлучујућа утакмица финала плеј-офа против Црвене звезде у Београду одиграна у "најгорем окружењу".

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ЗВЕЗДИН УРАГАН ЗА ЕВРОЛИГУ: Црвено-бели декласирали Будућност у мајсторици финала и освојили четврту АБА титулу

Он је на Твитеру означио налог АБА лиге и написао: "Ово је била најгора, најнепрофесионалнија утакмица/окружење. Најгоре!!"

Утакмица је почела са закашњењем од скоро сат времена, пошто су навијачи Звезде ушли у терен док су се играчи загревали, па су кошаркаши Будућности отишли у свлачионицу. Из Будућности је затим саопштено да су физички нападнута тројица кошаркаша и захтевали су да се испразни део трибина иза и поред клупе.

У узаврелој атмосфери пре почетка утакмице, навијачи Звезде су дочекали играче Будућности увредама, бацали су на терен петарде, димне бомбе и разне предмете и узвикивали "шиптари, шиптари".