Кошаркаш Зенита из Санкт Петербурга Марко Симоновић рекао је да његова екипа у синоћњем мечу није успела да надокнади изостанак кључних играча и истакао да му се свиђа како Партизан игра ове сезоне.

- Гал Мекел је имао један тренинг пред утакмицу, али он је играч који има огроман квалитет и који има искуство и добро је водио тим. Нису нам ту три играча из прве петорке и то је био велики хендикеп за нас. Ми смо пробали да то некако надоместимо, али нисмо успели - рекао је Симоновић новинарима у Београду.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Чанак: Много нам значи победа против Зенита

Кошаркаши Зенита изгубили су од Партизана са 89:82 у другом колу Еврокупа.

Симоновић је имао речи хвале за црно-беле, а увреде са трибина, како је навео, није чуо.

- Добро играју, свиђа ми се како играју, млади су, агресивни, жељни доказивања. Желим им да остану здрави и да наставе овако да играју... Нисам чуо шта су певали. Они су радили свој посао, ја свој на терену - рекао је Симоновић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ЈУНАЧКИ ТРИЈУМФ ПАРТИЗАНА: Црно-бели после велике борбе срушили једног од фаворита за наслов Еврокупа

Он је навео и да ће борба у групи до краја бити тешка.

- Биће јако тешко, имамо много проблема...Уз Валенсију смо на папиру били и најјача екипа. Не знам шта ће се дешавати с повређеним играчима, мислим да их неће бити на још две или три утакмице у Еврокупу што може да буде велики хендикеп јер нема још 30 утакмица већ још осам - рекао је Симоновић.