Бескрајна туга у Лазаревцу! Велики навијач Партизана, Горан Аћимовић Аћим (44) преминуо је у уторак касно увече на Инфективној клиници у Београду. Како су "Новости" сазнале он је неколико сати пре него што је стављен на респиратор добио резултат теста на корона вирус који је био позитиван.

Горан је пре више од 20 дана био са породицом у Босни, одакле је његова мајка. Два сата пошто је у Србији проглашено ванредно стање прешао је границу са Србијом, где је добио јасне инструкције да он и цела породица иду у изолацију. Тако је и учинио.

- Неколико дана после тога је добио високу температуру - рекао нам је члан породице Аћимовић (име познато редакцији). - Отишао је у Дом здравља и одатле су га одвезли на Инфективну клинику. Десет дана је имао температуру после чега му је било боље, није кашљао. А пре два дана је добио резултат да је позитиван на корону. Само неколико сати после тога је завршио на респиратору. Његова битка за живот је трајала нешто више од 24 сата. Јутрос је јављено породици тужна вест која је остала нема од бола.

Горан је био отац две ћерке и омиљен становник Лазаревца.