Фудбалер Партизана Зоран Тошић рекао је да екипа још није максимално припремљена пошто је тек на почетку Супер лиге, али да верује да ће бити све боља како време буде одмицало.


Партизан је у недељу као гост победио Инђију 1:0 у првом колу Супер лиге Србије. Једино гол постигао је Тошић у 27. минуту.

- Лепа акција, (Сејдуба) Сума је одлично прошао и асистирао. Имали смо много шанси, штета што раније нисмо обезбедили веће вођство и мирније завршили утакмицу. Тек је почетак првенства, нисмо још максимално припремљени. Прве утакмице су увек најтеже јер су такмичарске, бодови се лако губе, а у њих улазимо после припрема на којима се ради по другом моделу. Сигурно да ћемо изгледати боље како време буде одмицало - рекао је Тошић за клупски сајт.

Он је похвалио екипу Инђије, повратника у Супер лигу.

Прочитајте још Милошевић: Партизан мора максимално од почетка

- Не срећемо баш често у нашој лиги екипу која жели да игра фудбал и надиграва се. Некада се то заврши као против нас, али је то правац у којем би сви требали да размишљају - додао је Тошић.

Упитан о сарадњи са Сумом, али о новајлији Умару Садику, Тошић је рекао да је задовољан.

- Била је то лепа акција која је резултирала голом. Верујем да ћемо и даље добро сарађивати и да ће Сума бити један од носилаца наше игре. Садик је још у фази привикавања и упознавања. Имао је неколико лепих поигравања и шанси, али доћи ће и голови.

Партизан ће у четвртак у Велсу играти против Конахс Кија, прву утакмицу другог кола квалификација за Лигу Европа.

Прочитајте још СЕДМИ НОВАЈЛИЈА У ХУМСКОЈ: Партизан довео нападача из Мачве

- Очекивали смо одлазак у Шкотску, али идемо у Велс. Знамо како треба играти са острвским екипама. Спремни смо за утакмицу и уверен у позитиван резултат - рекао је Тошић.