МНОГО пропуштених прилика, потпуна контрола утакмице и на крају минимална победа Партизана на премијери, на гостовању новом Суперлигашу Инђији. Добио је Саво Милошевић пробуђеног Суму, покретљиву и креативну везу, али ће на завршници очигледно морати још доста да се поради - 0:1 (0:1).

Солидан покушај Димитрова у другом минуту са 20-ак метара представљао је све од домаћина у првих 45 минута, а Партизан који се питао за све током овог дела игре је пропустио неколико прилика да већ у паузи накриви капу и упише три бода.

Промашени зицер Садика из 19. и недовољно јак шут Ивановића у 20.минуту представљали су увод у водећи гол црно-белих. Тошић је у том 27.минуту лукаво ћушнуо лопту у мрежу поред Прековића са 7,8 метара на пас јуче веома расположеног Суме, а до краја полувремена “Бамби” је имао још две одличне прилике да реши питање победника.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: КРАЈ: Инђија - Партизан 0:1

Друго полувреме је почело безмало десетоминутним прекидом због транспарента једне од фракција гостујућих навијача на којем је писало “Последња опомена за Звездине судије”.

Партизан је и у наставку потпуно контролисао дешавања на терену, али је у завршници напада недостајало и снаге и концентрације да се зада завршни ударац домаћину.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ПОЗНАТЕ СУДИЈЕ ЗВЕЗДИ И ПАРТИЗАНУ У ЕВРОПИ: Гил на "Маракани", Оченаш у Велсу

Да утакмица која је од почетка била обојена црно-белим тоновима добије већу дозу неизвесности у финишу постарао се Ђорђе Ивановић несмотреним стартом у 78. минуту због којег је зарадио други жути картон.

ИНЂИЈА - ПАРТИЗАН 0:1 (0:1)

СТРЕЛАЦ: Тошић у 27. минуту. Градски стадион у Инђији. Гледалаца: 4000. Судија: Срдјан Јовановић (Београд) 7. Црвени картон: Ивановић (Партизан) у 78.минуту.

ИНЂИЈА: Прековић 6,5 - Анђелковић 6, Рогач, 5,5, Бјеличић 5,5, Илић 5- Н. Видић 6, М. Јањић 6 (од 81. Димитријевић - ), Димитров 5,5 (од 90. Андрејић -), Томић 5,5, В. Јањић 5,5 (од 72. Бањац -), Бастајић 5.

ПАРТИЗАН: Стојковић - - Н. Р. Милетић 7, Остојић 7, С.Павловић 7, Урошевић 6,5- Шћекић 7, Здјелар 7,5 - Тошић 7, Сума 7,5 (од 84. Смиљанић -), Ивановић 6,5 -Садик 6,5 (од 72 Ожеговић -).

Играч утакмице: Сејдуба Сума (Партизан)