ДОВЕДЕН је без обештећења из Друге португалске лиге, а после годину дана и 26 постигнутих голова у свим такмичењима Партизан ће од Рикарда Гомеша зарадити више од четири милиона евра!

Сјајни нападач црно-белих је већ неко време на радару прволигаша из Емирата Ел Шаржа, а после убрзане кореспонденције два клуба остало је још само да се утаначе детаљи везани за обештећење, с обзиром на то да је репрезентативац Зеленортских острва већ у друштву менаџера отпутовао на Блиски исток.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Саво Милошевић: Циљ је да уђемо у Лигу Европе, овакве екипе можемо и морамо да избацимо

Према неким информацијама, црно-бели ће од тамнопутог нападача зарадити између четири и пет милиона евра, а оно што је посебно добро за Партизан у целом овом аранжману је то што ће обештећење бити исплаћено одмах у целости.

Поред овог трансфера сасвим је извесно да ће у Хумску стићи прилив од још 1.500.000 евра, које би требало да обезбеди продаја Светозара Марковића грчком Олимпијакосу. Партизан је дуго тражио милион евра више за младог штопера, али је с временом смањио "апетите", па је прихваћена понуда великана из Атине. Марковић би требало да задужи дрес клуба из Пиреја одмах по повратку из младе репрезентације са Европског првенства.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: КВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА ЛЕ: Партизан иде на Острво