КОМЕНТАР: Ванземаљац

Милан Блажић

19. 04. 2019. у 09:42

КОМЕНТАР: Ванземаљац
Свемирски фудбал и "ванземаљац" у студију РТС. "Наслонише" се један на другог у среду увече у живом програму Јавног сервиса тако нерезонски и нелогично да је мало било оних који су били у прилици да гледају, а да се нису осетили непријатно

СВЕМИРСКИ фудбал и "ванземаљац" у студију РТС. "Наслонише" се један на другог у среду увече у живом програму Јавног сервиса тако нерезонски и нелогично да је мало било оних који су били у прилици да гледају, а да се нису осетили непријатно због "промашене теме".

За оне који су имали среће па су одмах по завршетку спектакуларне утакмице четвртфинала Лиге шампиона Манчестер сити - Тотенхем променили канал - појашњење. Један од гостију у студију, тренер Чукаричког Симо Крунић, за разлику од остатка фудбалске планете опчињене атомским фудбалом, голеадом и завршницом за инфаркт, пожелео је да свима објасни како то суштински није ништа битно. И не само пожелео, у томе је и успео, јер је уместо о спектаклу на "Етихаду" ничим изазван "сипао" хвалоспеве на рачун председника ФСС Славише Кокезе, селектора Младена Крстајића, свега што је урађено и ради се у српској кући фудбала...

Све и да је стопостотно у праву и да само "цвеће цвета у то предузеће", јасно је да тренутак за приче са позадином "ми смо најлепши, најпаметнији, шеф је чудо" апсолутно није одговарајући. Овим аутоголом Крунић је можда и добио понеки поен у ФСС, али је изгубио у очима свих оних којима маркетинг базиран на полтронским изјавама изазива горушицу. А стомачне тегобе су у среду увече слушајући Крунића сигурно добили и они који могу и истрпели су досад много тога.

Сазнање да је Кокеза "магија", да је Крстајић "визионар" или да су темељи куће фудбала никад јачи, у моментима када је Тотенхем славио ВАР као други рођендан, а Сити за пола минута прешао пут од транса до очаја, нешто је што баш никог осим Крунића не занима. И зато Симо - седи, један.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)