Фудбалер Атлетико Мадрида Антоан Гризман, који је у овој години са клубом освојио Лигу Европе и титулу првака света са репрезентацијом Француске, открио је са каквим се потешкоћама суочавао када је требало да донесе одлуку да ли ће променити средину.


Наиме, он се током летње пијаце доводио у везу са преласком у Барселону, али је на крају ипак одлучио да продужи уговор са Мадриђанима. У интервјуу за “Телефут” Гризман је изјавио да је пролазио кроз тежак период док је размишљао о томе шта је најбоље за његову будућност.

- У неким тренуцима ми није било добро. Причао сам о томе са својом женом, будио је у три ујутру да бих је питао шта ћемо да радимо. Покушао сам да причам о свему са њом, али није могла да ми помогне јер није знала шта пролази кроз моју главу, као ни моји родитељи. Неки рођаци су желели да ме виде у Барселони, а неки нису... било је тешко.

Француски фудбалер је истакао да су га саиграчи и управа клуба молили да их не напусти.

- Сви су ме звали да ме питају како сам, о чему размишљам. Сваки пут су ми рекли: 'Желимо да останеш, урадићемо све што хоћеш. Спремни смо на све', и то је допрло до мене.

Гризман је у мадридски клуб дошао 2014. године из Реал Сосиједада. Од тада је, поред Лиге Европе, освојио и УЕФА Суперкуп и тренутно је један од кључних играча у тиму Дијега Симеонеа.