ОРЛОВИ ОДРЕДИЛИ ПОСЛЕДЊИ ТРЕНИНГ ПРЕД МЕЧ СА АУСТРИЈОМ: Муслин крије карте (ВИДЕО)

Н. ИЉУКИЋ

05. 10. 2017. у 20:27

ОРЛОВИ ОДРЕДИЛИ ПОСЛЕДЊИ ТРЕНИНГ ПРЕД МЕЧ СА АУСТРИЈОМ: Муслин крије карте (ВИДЕО)

Адем Љајић и Бранислав Ивановић на тренингу у Бечу фото: Н. Параушић

Очигледно је да ће наш селектор имати неки тајни адут у рукаву пошто је више него јасно да и Аустријанци крију карте

ОД СПЕЦИЈАЛНОГ ИЗВЕШТАЧА “НОВОСТИ”: БЕЧ

ДО последњег тенутка се неће знати састав тима којим ће Србија кренути у петак увече на Аустрију. Ово је више него јасно после вечерашњег тренинга који је селектор Славољуб Муслин, после уобичајених 15 минута и загревања, одрадио са својим тимом на стадиону "Ернст Хапел".

Очигледно је да ће наш селектор имати неки тајни адут у рукаву пошто је више него јасно да и Аустријанци крију карте пред дуел који им је на неки чудан начин унео немир у кућу. Неколико играча је отпало са списка, селектор Марсел Корсел је најавио одлазак са клупе, многи играчи су стали у његову одбрану, а данас је оставку ковертирао и спортски директор ФС Аустрије Вили Рутенштајн.

- Знамо за проблеме домаће селекције, али бринемо пре свега о својој игри и тактици. Изузетно би нам значила три бода са овог меча, али врло добро знам колико је то лако рећи, а тешко урадити. Позивам наше бројне навијаче да на трибинама навијају коректно. Да не навијају против Аустрије, него да навијају за Србију - каже Муслин.

Ипак, ништа од овога не успављује наше репрезентативце. Охрабрујуће је што је Филип Костић вечерас издржао цео тренинг, па је можда селектор Муслин отклонио и последњу дилему око састава тима који већ у петак има прилику да уђе у историју као друга по реду селекција Србије која ће бити учесник Светског првенства у фудбалу.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације