Амфилохије да прокуне Мила (ВИДЕО)

NovostiOnline

28. 12. 2019. у 15:48

Амфилохије да прокуне Мила (ВИДЕО)

Фото Н. Фифић

Нисам се слагао са њим када је неке људе у Београду називао издајницима
Тражим од митрополита Амфилохија да не дозволи да Ђукановић испред Цетињског манастира налаже бадњак. Очекујем да прокуне и Ђукановића и његово потомство. Имам право то да тражим у име свих оних страдалних људи који су били и који ће бити на улицама да бране наше светиње. Не постоји ниједан разлог да наш владика то не уради.

То је данас у Подгорици поручио функционер Демократског фронта Милан Кнежевић, реагујући на најаве да би председник Црне Горе могао да присуствује после 21 године прослави Божића у црногорској престоници. Он је затим навео разлоге зашто се митрополиту обраћа са овим захтевом:

- Ја се нисам слагао са нађим владиком када је подржао Ђукановића и када је живој српској влади држао опело и када је неке људе називао издајницима, али ја знам да је Ђукановић креатор срамног закона и да такав један злотвор православног народа треба да буде проклет и од бога и од народа.

Кнежевић се посебно захвалио патријарху Иринеју и српском руководству на “мудром и достојанственом држању”.

- Овде је било покушаја да се представи да смо отишли по налог српске државе и да смо ми овде нека страна експозитура. Не делујемо ни по чијим налозима већ у интересу нашег народа у Црној Гори – навео је Кнежевић.

Шта је Кнежевић поручио митрополиту црногорско-приморском Амфилохију погледајте од 11. минута видеаПратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Olja

28.12.2019. 18:13

Treba baciti anatemu!!! Istorija je pokazala sta znaci anatema i kako su prosli anatemisani!

Čikiriz

28.12.2019. 18:57

Treba se boriti i smeniti i njega i ovaj antisrpski režim. (bez nasilja i na izborima) Ostavite se anatema i kunjenja, pogotovo potomstva. Kao pravoslavni vernici (u skladu sa Novim Zavetom) treba da znamo da deca (ma kakva bila) nisu odgovorna za grehe svojih roditelja niti ona treba zbog njih da ispaštaju.