Коверту уручује за 15 дана

НовостиОнлине / М. С.

06. 12. 2019. у 15:17

Коверту уручује за 15 дана

Фото В.К.

Главни специјални тужилац Црне Горе Миливоје Катнић, о афери "Коверта"
Без обзира што је обелодањњена пре готово годину данаа, а недвно "допуњена" новим видео материјалом, афера "Коверта", још је под "лупом" главног специјалног тужиоца Црне Горе Миливоја Катнића, без обзира што толико времена талааса црногорску јаавност.

-У наредних 15 дана тужилаштво ће донети нове одлуке у случају "Коверта", казао је у петак Катнић, одговрајући на питање да ли планира да подигне оптужницу против Славољуба Стијеповића, генералног секретара у кабинету председника Црне Горе Мила Ђукановића.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - DUŠKO KNEŽEVIĆ PORUČIO: Ivicu čeka „marica“

-У том предмету саслушан је и Стијеповић. Пошто се предмет налази у истрази одлука може бити подизање оптужнице или обустава истраге. У том предмету су поднете три, а верује се да ће за 15 дана бити поднете још две кривичне пријаве, казаао је Катнић говорећи у "Коверти", чији су главни "јунаци" одбегли банкар и власник Атлас групе Душко Кнежевић и бивши градонаачелник Подгорице и министар у Влади Црне Горе Славољуб Миго Стијепови, који из руку Кнежевића прима две коверте са 97.500 евра, како су види и чује са последњег видео записа уз опаску банкара – за Мила...Пратите нас и путем иОС и андроид апликације